RUKO LÅSE

Ruko’s nøgletyper

Der findes flere forskellige nøgle typer i Rukos omfattende program, både kopier bare og kopisikre.

Ruko’s cylindertyper

Der findes flere forskellige cylindere i Rukos omfattende program, både dirkefri og afvridningsfrie typer.

Ruko’s kasselåse

Løsningen til de fleste lejligheder og ejendomme hvor dørtykkelsen er under 40 mm. Låsekassen monteres uden på dørbladet.

Ruko’s indstukne låse

Løsningen til de fleste huse og ejendomme hvor dørtykkelsen er over 40 mm. Låsekasse sidder inde i døren.

Den førende leverandør af låse og nøgler på markedet er Ruko

I mere end 80 år har Ruko udviklet sine produkter, som har været med til at indbrudssikre både erhvervsmæssige og private ejendomme.

Vi forhandler, leverer og monterer alle typer Ruko nøgler og låse. Rukos sortiment indeholder nøgler og låse til alle sikkerhedsniveauer fra laveste til højeste klassificering i SKAFOR, som er forsikrings- og pensionsselskabernes system for klassificering af sikkerhed mod indbrud.

Rukos nøgler og låse er gennem tiden udviklet til at være stadig mere avancerede for at vanskeliggøre muligheden for indbrud for en indbrudstyv. Målet er konstant at forlænge den tid, det vil tage at bryde en lås op – eller ganske simpelt at forhindre en opbrydning.

Rukos nøgler kan leveres med sikkerhed for, at kun ejeren selv kan få en nøgle kopieret. Låsene leveres med stort eller lille antal spærrestifter afhængigt af sikkerhedsniveau. Låsekasserne kan være udviklet til udvendig eller indvendig montering, hvilket bestemmes af din dørs tykkelse.

Rukos nøgler og låse kan opfylde ethvert behov for sikring af både private ejendomme og erhvervsejendomme – fra aflåsning af din private postkasse til det helt store elektroniske låsesystem i din erhvervsejendom.

Vi vejleder gerne i den bedste Ruko-løsning.