WELCOMEBOB DØRTELEFON

WelcomeBob dørtelefon

WelcomeBob dørtelefoni er en trådløs og digital dørtelefon, der kan tilknyttes direkte til beboernes eller medarbejdernes smartphones.
Med WelcomeBob appen har brugeren fuldt overblik over hvem, der har fået tildelt adgang til ejendommen. Og man kan nemt tilføje og fjerne adgange. Systemet er smidigt og brugervenligt og kan betjenes af alle.
DoorBob bringer ejendommens elektriske låse online. Adgange kan tildeles og fjernes på få sekunder med blot et enkelt tryk i WelcomeBob appen.
I administrationspanelet er der altid fuldt overblik over, hvem der har adgang til ejendommen, og systemet fører log over opkald og adgangshændelser.
Design og opsætning kan tilpasses individuelle ønsker og behov.
Du kan her læse mere om WelcomeBob 

Trådløs dørtelefoniløsning

Traditionelle dørtelefonanlæg er kabeldrevne med ledninger fra dørtelefonen til modtagestationen. Det er både dyrt og omstændeligt.
WelcomeBob dørtelefoni fungerer trådløst med smartphone eller tablet som modtagestation. Det gør installationen væsentlig billigere og systemet mere fleksibelt.

Du kan åbne døren med mobiltelefonen

Med WelcomeBob får du friheden til at åbne for dine gæster, håndværkeren, avisbud, og andre, direkte fra din mobiltelefon, uden du behøver være hjemme. Og du kan føle dig tryg, idet du på din smartphone kan se, hvem du giver adgang.

Modtag dine besøgende på mobilen

Når en besøgende ringer på din dørtelefon, modtager du opkaldet direkte med billede på din smartphone. Du behøver ikke, som tidligere, at bevæge dig ud til hoveddøren. På telefonen kan du se, hvem der ringer på, du kan tale med vedkommende og åbne døren direkte fra din smartphone. Så hvis du sætter pris på en smidig og sikker løsning, er WelcomeBob den rette for dig.

WelcomeBob dørtelefon, en fremtidssikret løsning

WelcomeBob er drevet af et brugervenligt, cloudbaseret software med et utal af funktioner. Softwaren udgør dørtelefonens nerve, og det er også her, forskellige ændringer kan foretages.
Her kan du administrere, og få overblik over, brugere, adgange og døre, ligesom det er let at foretage ændringer, når du har brug for det.

Spar på nøglerne

Med WelcomeBob behøver du ikke bruge ressourcer på nøgler. Brugeren åbner døren med telefonen, og du kan nemt administrere brugeradgange. Det betyder, at du ikke skal udlevere nøgler, hvis en person fx skal have adgang til ejendommen i en kortere periode.

WelcomeBob i firmaet

Hvis du har en fast receptionist siddende til at tage imod besøgende i dit firma, kan du med WelcomeBob, frigøre ressourcer til andre arbejdsopgaver.
Med WelcomeBob kan gæsten kontakte den person, de skal besøge direkte, og brugeren kan selv modtage gæsten, når vedkommende ankommer.

Vi er erfarne

Hos JT Låse har vi indgående erfaring med WelcomeBob, og vi rådgiver dig grundigt. Vi sørger for at behovsafdække, så du opnår en løsning, der både lever op til dine ønsker og samtidig er skræddersyet til dine behov.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at tale med en sikringstekniker, så kontakt os i dag på 70 22 11 80.
Du kan også skrive til os via vores kontaktformular 
Medlem af Låsesmedeforeningen