VIDEOOVERVÅGNING

Videoovervågning forebygger indbrud

I erhvervslivet er det stadig mere almindeligt, at videoovervågning anvendes med henblik på at forebygge indbrud.

Videoovervågning viser nemlig, alt hvad der sker på matriklen – både før, under og efter det er sket. Overvågning er derfor et vigtigt redskab i forbindelse med at opklare indbrud eller hærværk.

Med videoovervågning er du på forkant i forhold til kriminelle aktiviteter. Det kan være på ejendommens fællesområder, i indgangspartier eller øvrige steder, hvor I ikke ønsker at blive plaget af hærværk eller uønskede gæster.

Hvis du ønsker at beskytte din virksomhed mod uønskede gæster, er det en god måde at gøre det på. Du skal dog være opmærksom på, at en vigtig forudsætning for at opnå tilladelse til at opsætte overvågning er, at det gøres med henblik på ovenstående.

Mange forskellige løsninger

Videoovervågning fås i flere forskellige varianter. Hos JT Låse og Sikring hjælper vi dig med at finde en løsning, der lever helt op til dine ønsker og behov. Du kan både få overvågningssystemer, der lagres på lokale servere, samt internetbaserede hvis du foretrækker det.

Vi har mange års erfaring med de fleste typer overvågning. Og vi rådgiver dig grundigt, hvis du skal købe ny eller udskifte eksisterende videoovervågning.

Ordentlig billedkvalitet

Udviklingen indenfor videoovervågning/CCTV er de senere år gået rigtigt stærkt. Som følge af nye digitale teknikker er de forskellige løsninger i dag langt mere fleksible. Samtidig er billedkvaliteten højere. Og som en ekstra bonus er priserne på produkterne faldet. Dette, sammenholdt med en mere lempelig lovgivning, bevirker at flere og flere virksomheder inkluderer digital overvågning som en del af den samlede sikkerhedsløsning.

Det bør du overveje

Hvis du overvejer at installere videoovervågning i din virksomhed, er der nogle overvejelser, du med fordel kan gøre dig.

Først og fremmest er det vigtigt at have etik samt den personlige integritet for øje. Derudover bør du overveje hvor i virksomheden, kameraerne skal monteres. Det er også vigtigt at tage stilling til, hvordan og hvor du vil opbevare optagelser fra kameraerne. De skulle jo nødig ende i hænderne på de forkerte.

Og skal videoovervågningen være effektiv, anbefaler vi du kombinerer den med andre kriminalitetsforebyggende tiltag. Det kan fx være tyverialarm eller låsesystem.

Videoovervågning til forskellige miljøer og formål

Videoovervågning er særdeles velegnet til erhverv som fx butikker, kontorer og industri. Men også på uddannelsessteder kan videoovervågning være velegnet. Hvis du er i tvivl om, om videoovervågning er den rette løsning for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver vi dig gerne.

Vi har mange års erfaring med videoovervågning, og vi har et indgående kendskab til markedet og de mange muligheder. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige sikringsløsning.

Kontakt os

Ønsker du en uforpligtende samtale, et tilbud eller et besøg er du velkommen til at kontakte os på 70 22 11 80. Du kan også vælge at sende os en mail her, så vender vi hurtigt tilbage til dig