LÅSE ERHVERV

Låse erhverv

Sikre låse til erhverv er vigtigt. De fleste firmaer, der har været udsat for indbrud ved, hvor stor ulejlighed og produktionstab, det kan føre med sig. Ikke alene kan vigtige elementer i den daglige drift være blevet stjålet, så produktion eller lignende må standses, men også det store arbejde med at få overblik over stjålne varer, eventuelle skader og hærværk samt tidsforbrug til indberetning til politi og forsikringsselskaber, er med til at gøre et indbrud til en tidskrævende og dyr affære.

Låse til erhverv og industri

I en tid hvor der er mange indbrudstype på spil, er det vigtigt at forebygge mod indbrud i dit firma. Sikrer du de gængse indbrudsveje, kan du gøre indtrængen vanskeligere, hvilket kan mindske sandsynligheden for, at din virksomhed udses som mål.

Få besøg af en sikringstekniker

Når du skal sikre din virksomhed, anbefaler vi altid et besøg af en sikringstekniker. Ved et sådant får du en grundig gennemgang af den eksisterende sikring af en kvalificeret sikringstekniker, der også spørger nøje ind til dine konkrete behov og ønsker.

Efterfølgende bliver du præsenteret for de forskellige muligheder og sikkerhedsniveauer på markedet, og du bliver klædt ordentligt på til at træffe det helt rigtige valg.

Forskellige sikkerhedsniveauer

Måske er der områder af firmaet, der kræver et højere sikkerhedsniveau end andre. Dette kan sagtens tilgodeses, så sikkerhedsniveauet på låsene er individuelt tilpassede.

Det kan også være, at der er områder hvor supplerende sikkerhedsløsninger, som fx videoovervågning eller adgangskontrol, vil være effektivt. Vi sørger for, du ender op med en løsning, hvor sikkerhedsniveauerne passer perfekt alle steder.

Vi rådgiver dig grundigt

JT Låse & Sikring leverer, monterer og servicerer alle forsikringsgodkendte låse til din virksomhed. Vi leverer og monterer også patenterede elektroniske låsesystemer til både erhverv og industri. Og vi rådgiver dig grundigt, så du altid kan være sikker på en fremtidssikret løsning, der lever op til dine behov og ønsker.

Kontakt os

Vi træffes på telefonerne alle hverdage på 70 22 11 80, og vi sender gerne en sikringstekniker ud til dig for – helt uforpligtende – at besigtige dit projekt. Du er også velkommen til at sende os en mail her.

Vi er medlem af Låsesmede Foreningen