KAMERAOVERVÅGNING

Kameraovervågning

Ønsker du at gøre livet surt for indbrudstyve, samtidig med du sender et tydeligt signal om, at dit hjem er ordentligt sikret, er kameraovervågning et godt middel til dette.

Med kameraovervågning øger du sikkerheden i dit hjem markant og hvis en tyv – mod forventning – alligevel trodser alarmskiltet, er du efterfølgende, i dit overvågningssystem, i besiddelse af den dokumentation du skal bruge i forhold til politi og forsikring. Dokumentationen kan du nemt, via det medfølgende USB-kabel, overføre til din computer.

Det er ikke kompliceret at få kameraovervågning

Mange tror, at det at erhverve kameraovervågning er forbundet med stort besvær og høje udgifter, det er ikke tilfældet. Hvis du ikke ønsker at skulle bruge tid på et sætte dig alt for meget ind i tingene, så overlad trygt arbejdet til os.

Vi sørger – sammen med dig – for at finde frem til den mest optimale kameraovervågning, og vi kan tilpasse løsningen individuelt, så den passer helt perfekt til dine behov. Vi kan også montere og installere for dig, det bliver ikke nemmere. Og der findes i dag mange produkter på markedet, du nemt selv kan installere, hvis det er det, du foretrækker.

Forebyg indbrud med kameraovervågning

Du kan godt vælge at installere kameraovervågning som eneste tyverisikring af hjemmet, men du kan også integrere kameraovervågning til anden tyverisikring som fx en tyverialarm.

Uanset omfanget af dine sikringsdrømme er det vigtigt at være på forkant med tyven, så du og din familie altid kan føle jer trygge, både når I er på farten eller befinder jer i hjemmets trygge rammer.

Vi har mange års erfaring

Hos JT Låse & Sikring har vi mange års erfaring med kameraovervågning. Vi har været med fra de første, enkle modeller kom på markedet til i dag hvor kvaliteten af produkter, deres funktionalitet og brugervenlighed er blevet væsentlig forbedret, samtidig med priserne er blevet lavere.

Vi sørger for løbende at videreuddanne os, så vi hele tiden er opdateret på nyeste trends og tendenser, derfor er du i trygge hænder, hvis du køber din kameraovervågning hos os.

Kontakt os

Vil du høre mere om kameraovervågning, eller ønsker du besøg af en sikringsinstallatør så ring til os på 70 22 11 80 eller send en mail her.

Info:

Kontakt os på mail eller
telefon 70221180
for mere info.

Brochurer:

Brandskabsserie Papernorm (PDF)
Brandskabsserie Superpaper(PDF)

Værdiskabe - Sentry:

Værdiskab CS1, 2 og 3
Værdiskab T1, T2, T3 og T5
Værdiskab