ALARMER

Den perfekte alarm til dig, der vil sikre din virksomhed optimalt

Flere og flere forretningsdrivende vælger at installere alarmer for at undgå besøg af ubudne gæster. Men, da der er mange forskellige alarmer at vælge mellem, kan det være svært at finde frem til den alarm, der er mest velegnet i forhold til den aktuelle virksomhed.

Det er derfor vigtigt, at du bruger nogle ressourcer på at vurdere, hvilke behov til alarmsystem, I har. Hvis du entrerer med en låsesmed, kan han hjælpe dig med at finde den helt perfekte alarm, og han vil typisk rådgive dig grundigt vedr. de mange muligheder på markedet.

Ønsker du dig en alarm uden dyre, løbende abonnementer er Jablotron 100 en ny, brugervenlig og effektiv alarm, der kan erhverves uden abonnement. Du behøver med denne alarm ikke tilmelde dig nogen abonnementsordninger, så når du har betalt den, er den din. Hvis du ønsker ekstern service, er det naturligvis en mulighed, men det er ikke et must.

JABLOTRON 100 BOLIG alarm

Selvom denne model oprindelig er en privatalarm, kan den også bruges til erhverv. Med Jablotron 100 Bolig har du mulighed for individuel tilkobling af udvalgte områder i virksomheden, hvilket giver dig mulighed for at sikre forskellige områder på forskellige tidspunkter.

Alarmen kan fx sættes til udelukkende at sikre udeområder i dagtimerne, mens bygninger kun tilsluttes om natten. Systemet opfanger al bevægelse og aktiverer, ved uregelmæssighed, omgående alarmen.

OM JABLOTRON 100 – BOLIG alarm

 • Brugervenlig, enkel at betjene og i et moderne og tidløst design
 • Giver et enkelt og overskueligt overblik over sikkerhedsniveauet i de enkelte områder af huset
 • Betjenes fra mobiltelefonen uanset hvor du befinder dig
 • Informerer dig, når øvrige familiemedlemmer kommer hjem
 • Tænd og sluk funktion til øvrige, tilknyttede elektriske apparater, som fx varmestyring
 • Nødkaldsfunktion ved blot et enkelt tryk på håndsender eller betjeningspanel
 • Notificerer hvis ikke alle døre og vinduer er lukkede
 • Udvalgte detektorer sikrer hjemmet om natten, mens beboerne sover

JABLOTRON 100 – ERHVERV

JABLOTRON 100 er, grundet alarmens brugervenlighed og fleksibilitet, populær i firmaer, på lagre, i institutioner m.m. Da systemet fuldt ud kan tilpasses til individuelle ønsker, kan det skræddersys til at være helt optimalt til stort set et hvilket som helst behov.

Jablotron 100 erhverv kan tilpasses til såvel helt små som meget store firmaer, og alarmen sikrer virksomheden på en unik og professionel måde.
Den opfanger alt og registrerer medarbejderes ankomst om morgenen.

Afdelinger er individuelt sikrede, og de kan tilkobles bygningen automatisk, hvis en medarbejder glemmer det, når vedkommende forlader bygningen.

OM JABLOTRON 100 – ERHVERV

 • Enkel at betjene og overskuelig oversigt af sikkerhedsniveauet
 • Alarmens struktur kan tilpasses firmaets opbygning
 • Fremtidssikret og brugervenligt system
 • Alarmen kan løbende tilpasses i takt med ændringer i firmaet
 • Udvalgte områder kan sikres samtidig med, der er aktivitet i andre dele af bygningen
 • Nødkaldsfunktion ved blot et enkelt tryk på håndsender eller betjeningspanel

Få et uforpligtende besøg

Hos JT Låse og Sikring er vi specialister i alarmer og sikring af dit firma. Vi kommer gerne – helt uforpligtende – ud til dig og besigtiger præmisserne, hvorefter vi kommer med et forslag til, hvordan du bedst og billigst kan sikre dine værdier. Og uanset om det er din virksomhed eller medarbejdere, du skal sikre, kan vi hjælpe.

Og vi kommer naturligvis på besøg, når det passer dig bedst.
Vi er naturligvis medlem af Låsesmede Foreningen

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne træffe aftale med en sikkerhedskonsulent, så ring til os på 70 22 11 80. Du kan også sende os en mail her.