ILOQ

Kabel- og strømfrit låsesystem

iLOQ er Danmarks førende leverandør, når det handler om digitale sikkerhedsløsninger. Alle systemer er internetbaserede, og de er derfor skånsomme for miljøet og bæredygtige.

iLOQ systemets 3 kategorier:

s5 – nøglebaseret online låseløsning
s50 – mobilløsning

iLOQ S5 er det nyeste nye, hvad angår elektroniske låsesystemer, idet de digitale cylindere fungerer helt uden kabler og batterier. Den nødvendige strøm, der bruges til opstart af elektronikken, genereres, når man indsætter nøglen i dørlåsen.

Systemet tilbyder mere håndterbar og væsentlig sikrere administration, end du kan opnå, hvis du vælger et traditionelt låsesystem. Med iLOQ systemet kan du fx oprette og suspendere tabte nøgler meget billigere end ved anvendelse af et traditionelt adgangskontrolsystem.

Den flexible sikkerhedsløsning

Når du vælger iLOQs helt unikke elektromekaniske lås, undgår du flere af de begrænsninger, der typisk findes i et traditionelt mekanisk låsesystem. Systemet er let håndterbart og nemt at administrere, og traditionelle nøglesystemer indeholder ikke tilsvarende fleksible systemtilpasningsmuligheder. Desuden kan du skræddersy det unikke iLOQ system, så det passer perfekt til dit behov.

Ingen brug af dyre kabler

iLOQ S5 er et revolutionerende, bæredygtigt elektronisk låsesystem, og det fungerer helt uden tilslutning af strøm. Derfor sparer du mange penge til dyre kabeltræk og årlige vedligeholdelsesomkostninger til batteriskifte. Systemet er opbygget af avancerede låsecylindre og uden brug af strømforsyning. Den strøm, der er nødvendig for at opstarte cylinderens elektronik, genereres ved indføring af nøglen i låsecylinderen.

Billigt at administrere og vedligeholde

Da der ikke skal bruges hverken ledninger eller batterier, er vedligeholdelsesomkostningerne på iLOQ systemer lave, og de er på samme tid mere miljøvenlige end tilsvarende produkter på det danske marked.

Låsesystemet iLOQ S5 er en internetbaseret løsning, hvilket gør administrationen af systemet sikker og tilgængelig for alle. Program- og nøgledata opbevares ikke på lokal server men er sikret gennem iLOQs netværk. Med denne metode sikres der mod mistede data i tilfælde af brand, indbrud eller systemnedgang. I øvrigt kan der, så længe der er internetadgang, installeres clientsoftware på alle computere, der har brug for det, da det er cloudbaseret software. iLOQ S5 er udviklet til brugere, der ønsker høj sikkerhed og samtidig fleksibel administration af adgangsrettighederne.

Kontakt os i dag

Hos J.T. Låse har vi stor viden om produkterne, og vi rådgiver dig grundigt, så du får den løsning, der er mest optimal til dit behov.

Du kan kontakte os på 7022 1180, eller du kan sende en mail til os her.

Du kan også læse mere om produkterne her.