DØRSSIKRING

Dørsikring

Da en del indbrud sker gennem døre, bør dørsikring være et af de områder, der prioriteres højest, hvis du gerne vil have et sikkert hjem, hvor du kan føle sig tryg hele døgnet.

Stålkarm eller trækarm

Den mest almindelige måde for en tyv at få adgang til et hjem på er ved hjælp af et koben. Dette kan undgås, hvis du får installeret en stålkarm (også kaldet jernkarm). En stålkarm er langt mere sikker end en trækarm, og har du allerede fået ødelagt karmen, er det oftest billigst at installere en stålkarm fremfor en trækarm.

Secustrip

En anden løsning er at installeret en Secustrip, der er meget effektiv.

En Secustrip består af to stålprofiler, som du let og hurtigt kan montere på både karm og dør. Når døren er lukket, danner de en stærk barriere mod indtrængen.

Idet Secustrip er monteret på ydersiden af døren, forebygger den mod indbrud. Det er konstateret, at tyve ofte blot forlader adressen, når de erfarer, at der er monteret Secustrip på døren.

Sikkerhedsslutblik

Et alternativ til de øvrige muligheder er sikkerhedsslutblik, der er designet til at forhindre et koben i at brække døren op.

Et slutblik er et metalbeslag, der udgør den del af en dørlås, der er placeret i karmen på døren, og den del låsen låser i. Slutblikket er en betragtelig del af låseenheden, og den skal altid skrues forsvarligt fast til dørkarmen. Et godkendt slutblik er altid oplyst som et sikkerhedsslutblik. 

Vi har mange års erfaring

Hos J.T. Låse & Sikring har vi mange års erfaring med dørsikring. Vi kan derfor rådgive dig grundigt i de forskellige muligheder, ligesom vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige dørsikring. Vi kommer gerne uforpligtende ud og foretager en sikkerhedsgennemgang, ligesom du altid kan få et uforpligtende tilbud fra os.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om dørsikring eller vil have en sikringstekniker på besøg, så ring til os på 70 22 11 80 eller send en mail her.