LÅSESYSTEMER

Låsesystemer fra førende leverandører

Hvis du ønsker at øge dit sikkerhedsniveau, er et låsesystem en god mulighed for dette. Der findes dog mange forskellige produkter og leverandører på markedet, og det kan som lægmand være svært at vurdere, hvilken løsning der bedst lever op til dit behov.

Hos JT Låse finder du udelukkende kvalitetsprodukter fra RUKO, SALTO Systems, DORMA, EVVA og Medeco og andre førende leverandører på markedet.

Mekanisk eller elektronisk låsesystem?

Mekaniske låsesystemer

Mekaniske låsesystemer er systemer med klassiske nøgler, som de fleste af os har stiftet bekendtskab med. Sikkerheden kan variere meget fra system til system, så det er en god idé at undersøge sikkerhedsniveauet, inden du vælger system.

Fordelen ved at vælge et mekanisk låsesystem er, at det typisk er en billigere løsning end det elektroniske låsesystem. Et mekanisk låsesystem består, som nævnt ovenfor, af helt almindelige nøgler, der via den mekaniske funktion åbner og låser døre.

Ulempen ved denne type system er, at mistede nøgler stadig vil være adgangsgivende til boligen, hvis ikke hele låsesystemet omlægges.

Elektroniske låsesystemer

Elektroniske låsesystemer er dyrere i anskaffelse end mekaniske låsesystemer. Til gengæld er der en række praktiske fordele ved denne type låsesystemer.

Først og fremmest behøver du ikke bekymre dig, hvis en nøgle mistes fordi du, gennem systemet, nemt og enkelt kan aktivere og deaktivere nøgler. Derfor kan en løsning med et elektronisk låsesystem på den lange bane vise sig at blive en billigere løsning, hvis nøgler ofte mistes.

Du får med et elektronisk låsesystem tillige bedre mulighed for at tildele forskellige niveauer af adgang til forskellige personer, og du kan derfor opnå fuld kontrol over, hvem der har adgang til hvilke døre.

Både til firmaer og private

Blandt vores kunder finder du både private, virksomheder og offentlige instanser. Ingen opgave er for stor eller lille for os og alle vores kunder prioriteres lige højt.

Vi rådgiver dig grundigt

Inden du beslutter dig for hvilket låsesystem, der er mest velegnet til dit behov, er det en god idé at søge rådgivning hos en låsesmed. Gør du dette, er du sikker på at få præsenteret de forskellige systemer samt deres forcer og svagheder.

Hos JT Låse og Sikring gør vi meget ud af den rådgivende fase og af at klæde dig ordentligt på til at træffe den helt rigtige beslutning.  Derfor er du, hvis du entrerer med os, sikret det låsesystem, der er mest velegnet til netop dit behov, og du opnår samtidig et system, der er fremtidssikret, så du kan have glæde af det i mange år.

Kontakt os

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonen til at rådgive dig, og du kan også altid få besøg af en professionel sikringstekniker, der kan vurdere dit behov og hjælpe dig gennem hele processen.

Så vil du vide mere så kontakt os nu på 70 22 11 80 eller send os en mail her.