PRIVATALARMER

Der begås mange indbrud på Frederiksberg og i Københavns bydele som fx Vanløse, Brønshøj, og Rødovre.

Privatalarmer sikrer det, der betyder noget for dig.

Vi lever i en verden hvor ikke alle kan kende forskel på dit og mit.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik blev der begået 29.137 indbrud i danske hjem i 2017, hvilket er et fald i antallet af indbrud på 8% i forhold til året før. Selvom indbrudsstatistikken er positiv, er et gennemsnitligt indbrudstal på ca. 50 pr. 10.000 indbyggere stadig alt for højt.

Er din bolig sikker nok?

Hvor længe har de nuværende låse siddet i din bolig? Ved du, om de er tidssvarende? Har du selv fået dem monteret, eller fulgte de med huset? Og ved du hvor mange nøgler, der er i omløb?

De fleste mennesker vi gerne betale for at sikre deres biler, i tilfælde af at noget skulle ske. Til sammenligning sparer en stor del af alle danskere stadig gerne tyverialarmen væk, selvom de godt ved, deres boliger kan være udsatte.

Den perfekte privatalarm til dig, der ønsker optimal sikring af din bolig

Stadig flere og flere vælger at installere privatalarm for at undgå ubudne gæster. Men da der findes et stort udvalg af privatalarmer, kan det være svært – blandt mange alarmer på markedet – at finde frem til den der er mest velegnet til det aktuelle behov.

Det er derfor af stor vigtighed, at du bruger nogle ressourcer på at overveje dit konkrete behov til den privatalarm, du ønsker. Hvis du kontakter os, hjælper vi dig med at finde den helt perfekte alarm, og vi sørger selvfølgelig også for at rådgive dig grundigt vedr. de mange muligheder på markedet. Så slipper du for selv at skulle forsøge at gennemskue markedet – nemmere bliver det ikke.

Ønsker du dig en alarm uden løbende abonnement er Jablotron 100 en ny, yderst brugervenlig og effektiv alarm, der kan erhverves uden abonnement. Med denne alarm behøver du ikke tilmelde dig abonnementsordning, så når den er betalt, er den din. Hvis du ønsker ekstern service, kan dette selvfølgelig tilkøbes.

JABLOTRON 100 BOLIG 

Med Jablotron 100 Bolig kan du individuelt tilkoble udvalgte områder i hjemmet, hvilket giver dig mulighed for at aktivere alarm på udvalgte områder på bestemte tidspunkter.

Fx kan alarmen sættes til udelukkende at sikre det indvende af boligen i dagtimerne, mens udeområder kan tilsluttes om natten. Systemet opfanger bevægelse og aktiverer omgående alarmen, hvis uregelmæssigheder forekommer.

OM JABLOTRON 100 – BOLIG 

  • Brugervenlig, moderne og tidløst design samt enkel at betjene
  • Giver et overskueligt overblik over sikkerhedsniveauet i de enkelte områder af huset
  • Betjenes fra mobiltelefon uanset hvor du befinder dig henne
  • Informerer dig når øvrige familiemedlemmer ankommer hjemme
  • Tænd og sluk funktion til øvrige, tilknyttede elektriske apparater, herunder fx varmestyring
  • Nødkaldsfunktion med et enkelt tryk på håndsender eller betjeningspanel
  • Advarer hvis ikke alle døre og vinduer er lukkede
  • Udvalgte detektorer sikrer hjemmet om natten, mens beboerne sover

Få uforpligtende besøg af en sikringstekniker

Hos JT Låse og Sikring er vi specialister i alarmer, så vi kan sikre din bolig. Vi kommer gerne – uforpligtende – ud til dig og gennemgår din bolig, hvorefter vi kommer med et udkast til, hvordan du bedst muligt sikrer dine værdier. Og uanset hvilket niveau du skal sikre på, kan vi hjælpe.

Og vi kommer naturligvis på hjemmebesøg, når det er mest belejligt for dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne træffe aftale med en sikkerhedskonsulent så ring til os nu på 70 22 11 80. Du kan også vælge at sende os en mail her.

Vi er medlem af Låsesmede Foreningen