Om os - JT Låse & Sikring - Din troværdige låsesmed

JT Låse er et firma med mange års erfaring. Firmaet er stiftet i 2003 af Jacob og Thomas, som fik mulighed for at købe et skiltefirma. Ved siden af startede de også en forretning med låseservice – da de begge 2 er uddannede låsesmede – gav det god mening. Forretningen har nu ligget her på Frederiksberg i snart 20 år. Dermed kender de byen, og de tætliggende byer som fx Vanløse, Brønshøj, Valby og Rødovre som deres egen bukselomme.

Både Jacob og Thomas har mange års erfaring indenfor faget som låsesmed, og har været i gang siden 1989. De deler de samme værdier og mål ift. hvordan forretningen skal køres:

"God service er en af de vigtigste ting. Vi har en ære i at lave et godt stykke arbejde. Vi ønsker ikke at skyde forkerte genveje for at spare nogle få kroner. Når vi kører fra en kunde, så ved vi at vi har leveret. Vi har en faglig stolthed."

Dette kan også mærkes i selve forretningen. De fleste af JT Låse & Sikrings’ kunder kommer rent faktisk igennem døren efter de har hørt om osv via mund til mund-metoden, fordi tidligere kunder er glade for kvaliteten af vores udførte arbejde, og den klare og tydelige kommunikation.

Professionelt vejledning fra start til slut

Når en kunde kontakter JT Låse, bliver der talt stille og roligt om hvad problemet er. Nogle gange bliver man bedt om at sende et billede, det kan gøre tingene lidt nemmere en gang imellem. Man får præsenteret hvilke muligheder der er, og hvad de hver især koster. Derefter kan man tage en velinformeret beslutning. Vi holder os altid til aftalen, og begynder ikke på noget andet uden først at snakke med kunden.

Igennem årene har arbejdet ændret sig, det er noget der glæder både Jacob og Thomas, da det hele er blevet meget tværfagligt.
En af de mest tydelige ting er, at der er kommet mere el indover arbejdet. Nu om dage er sikring af noget ofte meget mere end bare en almindelig god lås. Man ser efterhånden mange private der f.eks. vælger at få en privatalarm sat ind i deres bolig. De sidste år har også det ændret sig, så man nu kan få en smart alarm, som kan tilsluttes wifi og kan styres med mobilen.

Nu har JT Låse eksisteret i knap 20 år, og dermed er du sikret mange års erfaring indenfor låse, låsesystemer, alarmer og meget mere.

Har du brug for noget andet, som fx en dørskilt, kan vi også hjælpe her. Vores kendskab til byen og dens udseende gør at vi finder den perfekte løsning. Vi graverer deres nye dørskilt fra dag til dag.

Vores butik på Godthåbsvej 109A, kan opfylde de flestes behov for fremstilling af nøgler, forskelligt nøgletilbehør samt dørgreb til boligen. 

Til erhverv tilbyder JT Låse også videokontrol, adgangskontrol og diverse alarmsystemer.

Kort sagt om os, du får, hos JT Låse en sikker låsesmed – uanset hvor omkring Hovedstaden eller Frederiksberg du befinder dig!

Medlem af Låsesmede Foreningen

Åbningstider:

Mandag: 08.00-16.00
Tirsdag: 08.00-16.00
Onsdag: Lukket
Torsdag 08.00-16.00
Fredag: 08.00-15.00