MEKANISK SIKRING

Selvom flere og flere vælger at investere i elektroniske sikringsløsninger, giver det stadig god mening at overveje mekanisk sikring af din bolig eller dit firma. Denne type sikring har stor præventiv effekt, og signalværdien er tydelig.

Mekanisk sikring findes i mange afskygninger, herunder bl.a. som gitre, hegn og solide låse og beslag. Disse kan alle bidrage til at sinke og besværliggøre adgangsvejene.

Vi anbefaler mekanisk sikring som førsteprioritet, når en bygning skal indbrudssikres. Efterfølgende giver det god mening at supplere med elektroniske sikringsløsninger, det kan fx være med tyverialarm, videoovervågning, adgangskontrol m.m.
I forhold til elektroniske sikringsløsninger er der en række fordele ved mekanisk sikring. En er, at det rent økonomisk ofte er billigere at få installeret. Det skyldes blandt andet, at mekaniske sikringsløsninger monteres lokalt på anvendelsesstedet, og ikke nødvendigvis skal integreres med eksisterende sikringsløsninger.

Mange typer sikring

Mekanisk sikring findes i flere afskygninger fra den helt enkle basisform, en lås med tilhørende nøgle, til andre former for sikring. Af disse kan bl.a. nævnes portsikring, gittersikring, sikringsdøre, pengeskabe, sikringsglas og forskellige typer hegn.
Når du står for at skulle erhverve sikring, kan det være svært at vælge den rette løsning. Forskellige mekaniske sikringsløsninger byder hver især på fordele og ulemper, og det giver mening at overveje dine konkrete behov.
Der er samtidig mange forskellige løsninger på markedet. Derfor anbefaler vi, at du tager en fagmand med på råd, inden du træffer dit endelige valg.

Kombinér mekanisk og elektronisk sikring

Mange mekaniske sikkerhedstiltag kan kobles op med elektroniske sikringsløsninger, så løsningerne arbejder sammen som ét samlet sikkerhedssystem.

Mekanisk sikring er et vigtigt supplement til anden sikring som adgangskontrol, tyverialarmer og videoovervågning.
Vores systemer er integrerede, så de kan tale sammen, så du er sikret den bedst mulige løsning.

Vi har stor erfaring 

Hos JT Låse og Sikring har vi stor viden om alle typer mekanisk sikring. Vi gennemgår mulighederne med dig, og rådgiver dig grundigt, så du er klædt på til at træffe det rette valg.
Vi er leverings- og monteringsdygtige inden for alle former for sikring. Og vi har mange års erfaring med både nye og gamle teknologier. Derudover sætter vi en ære i at sikre, at du ikke alene opnår en mekanisk sikringsløsning, der passer perfekt til dit behov. Den er også langtidsanvendelig og lever op til de krav, der stilles fra forsikringsselskaberne.

Kontakt os

Kontakt os på 7022 1180 og lad os sammen finde den optimale mekaniske sikringsløsning til dig. Du kan også sende os en mail her

Medlem af Låsesmede Foreninge