DØRSKILTE

Dørskilte er vores spidskompetence

Hvad fortæller dit dørskilt?

JT Låse giver dig mange muligheder for at vælge et graveret skilt til din dør med et helt personligt præg. Skiltet på din dør giver din gæst det første indtryk af, hvem der bor bag døren: Navne og antal medlemmer af familien, hvis du ønsker det.

Desuden giver valget af skiltets design, størrelse, farve og form og udformning af skriften endnu et hint om husets beboere. Dørskilte findes i mange afskygninger, lige fra moderne og stilrene til det mere gammeldags look.

Skal der stå velkommen på dit dørskilt? Eller vil du benytte lejligheden til at markere dig med et logo, et statement eller et symbol? Hvilken stil passer bedst til dig og din dør?

Kom ind i vores butik og se det store udvalg og de mange muligheder, du har for at få graveret netop dit personlige dørskilt. Vi hjælper, ud fra dine ønsker og behov, gerne med inspiration og forslag til skiltet på din dør.

Se dit nye skilt i virkeligheden

Selvfølgelig er det nemt og bekvemt at købe sit nye dørskilt i en webshop. Men tit og ofte lever produktet på billedet ikke op til virkeligheden, når det ankommer med posten.
Hvis du køber dit dørskilt hos J.T. Låse, ved du, hvad du får med hjem. Du kan komme ned i forretningen og se skiltene, inden du køber.

Vi har stor erfaring med alle typer dørskilte. Vi rådgiver dig grundigt og har mange dørskilte på lager. Når du køber dørskilte hos os, lover vi flot gravering og hurtig levering. 

Og hvis du har et særligt dørskilt i tankerne, kan vi sikkert også hjælpe dig. 

Kontakt os i dag så finder vi sammen det perfekte dørskilt til dig. Vores kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonerne, og de rådgiver dig grundigt.

Medlem af Låsesmedeforeningen