VINDUESSIKRING

Vinduessikring

Vinduessikring nedsætter risikoen for indbrud.
Mange danske boliger er i dag tyverisikret. Men det er langt fra de fleste, der har sikret vinduerne. Ifølge politiets landsdækkende døgnrapporter trænger indbrudstyve typisk ind i boligen gennem vinduer. Særligt stue- og kældervinduer er udsatte for tyveri. Det skyldes, at de typisk er lettilgængelige og  ikke er synlige udefra eller af naboer.

Så hvis du gerne vil sikre dit hjem ordentligt mod indbrud og uønsket besøg af uvedkommende, er det en rigtig god idé at se på dine vinduer. Du kan fx forstærke dine vinduer med robuste vindueslåse, solide tremmer, vinduesgreb eller ekstra vinduesbeslag.

Mange forskellige løsninger

Der findes i dag mange gode muligheder til at sikre dine vinduer mod indbrud. Og der findes mange gode modeller og muligheder på markedet.

Vindueslåsene kan fx udstyres med en lås, der passer til resten af låsene i boligen. Alternativt kan du vælge et aflåselig greb, der yder samme sikkerhed.

Med en god vindueslås kan du låse vinduerne indefra. Det betyder at vinduet, ved smadring af ruden eller ved underboring, ikke kan åbnes. Og som følge af dette kan indbrudstyven ikke bruge vinduet som flugtvej. En tyverisikring, der ikke kan brydes op udefra, giver sikring og tryghed, både når I er hjemme, og når I er på farten.

Når vinduessikring skal børnesikre

Måske ønsker du vinduessikring som en forebyggelse mod indbrud. Men vinduessikring kan også forebygge ”udbrud”. Flere og flere bruger vinduessikring til at passe på børn. Fx hvis du ikke vil risikere, at dine børn kravler op i vinduet og falder ud, er vinduessikring et ”must have”. Vinduessikring kan også forhindre, at de små får fingre eller andet i klemme i vinduet. Vinduessikring fås til både tophængte og sidehængte vinduer, og de kan både monteres på gamle og nye vinduer.

Førende producenter

Hos JT Låse & Sikring tilbyder vi effektiv indbrudssikring af vinduespartier fra førende producenter på markedet. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med vores rådgivning eller arbejde.

En billig måde at sikre dine vinduer

Vinduessikring er en nem og billig måde at tyverisikre dine vinduer på, der ikke desto mindre er særdeles effektiv. Ved hjælp af forebyggende foranstaltninger, som fx solid vinduessikring, kan du skabe trygge og sikre rammer, for dem du holder af.

Kontakt os

Vi har stor erfaring med vindueslåse. Så kontakt os nu på 70 22 80 11, eller send os en mail her, og lad os hjælpe dig med at sikre dine vinduer.

Vi er medlem af Låsesmede Foreningen