LÅSE TIL PRIVATE

Trænger din bolig til nye låse?

I en tid hvor der er mange indbrudstype på spil, er det vigtigt at forebygge mod indbrud i din ejendom. Ved at sikre de gængse indbrudsveje gør du det vanskeligt for tyven at trænge ind, hvilket mindsker sandsynligheden for, at din bolig bliver udset som mål. Vi ved alt om låse til private, og vi hjælper dig gerne.

Overvejelser inden du bestiller låse

Inden du vælger nye låse, er det vigtigt, du gør dig nogle overvejelser, både i forhold til det sikkerhedsniveau du ønsker men også i forhold til nøgler. Når du skal have nye nøgler, bør du overveje i hvor høj grad, nøglen skal kunne kopieres af dig eller andre.

Forskellige sikkerhedsniveauer

Der er forskellige sikkerhedsniveauer, der bestemmes af forskellige faktorer. Fx bestemmer cylinderens bore- og dirkesikring, samt antal af spærrestifter, de øvrige sikringsklasser mens højeste sikkerhedsniveau naturligvis kræver, at kun du selv kan bestille en ekstra kopi af din nøgle – SKAFOR klassificeringen er RØD.

Vi har et godt tilbud på nye låse

Med vores tilbud om nye låse til din bolig hjælper vi dig med at finde den bedste måde at sikre dig og dine på. Vores forskellige tilbud  indeholder en lang række valgmuligheder, når det handler om låse til private. De tilgodeser flere forskellige niveauer af sikring. Sikringsniveauet betegnes med en farve i godkendelsessystemet SKAFOR, der er forsikringsselskabernes klassificering af indbrudssikring.

I vores tilbud på låse kan du vælge forskellige typer låsecylindere. Nøglen, der tilhører cylinderen, sladrer om sikkerhedsniveauet. Er nøglehovedet rundt, er nøglen forældet og ikke godkendt til f.eks. en hoveddør. Det er dog muligt i ét låsesystem at have forskellige sikkerhedsniveauer til samme bygning.

Lige den lås du ønsker

Du kan frit vælge mellem de mange typer låse, herunder smæklåse eller tvangslukkede låse, der betjenes med nøgle. Tjek selv låsens kvalitet i din dør og husk at selvom døren er ny, behøver låsen ikke nødvendigvis at opfylde de gældende sikkerhedskrav.

Vi rådgiver dig grundigt

JT Låse & Sikring leverer og monterer alle former for låse til private. Vi leverer og monterer også patenterede elektroniske låsesystemer til både private ejendomme og erhvervsbygninger. Og vi rådgiver dig grundigt, så du kan være sikker på, du får den lås, der lever bedst op til dine behov og krav.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonerne på 70 22 11 80, og vi kan rykke hurtigt ud, hvis du har travlt med at få nye låse. Du er også velkommen til at sende os en mail her.

Vi er medlem af Låsesmede Foreningen