PRIVATLIVSPOLITIK

Sådan behandler vi dine persondata

– oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU’s nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU’s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er JT Låse og Sikring ApS forpligtiget til at oplyse, hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder, og hvad vi bruger dem til.

Som udgangspunkt gemmer JT Låse og Sikring ApS kun almindelige persondata, som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos JT Låse og Sikring ApS, behandler JT Låse og Sikring ApS som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU’s persondataforordning

Data der indsamles for privatkunder:

  • Navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse

Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:

  • Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
  • Navn på kontaktperson
  • CVR-nummer
  • Relevante Låsesystem oplysninger

Indsigtsret

Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data JT Låse og Sikring ApS gemmer om dig, og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til: JT Låse og Sikring ApS – Godthåbsvej 109A, 2000 Frederiksberg eller på mail til: mail@jtlaase.dk

Sletning af data

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år, hvor kundeforholdet ophører.

Godkendelse af håndtering af data

Ved fortsat at være kunde hos eller oprette sig som kunde hos JT Låse og Sikring ApS godkender du/I vilkårene for håndtering af data. 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk

Med venlig hilsen

JT Låse og Sikring ApS