DØRTELEFONER

Hvad er en dørtelefon?

En dørtelefon er et redskab, hvormed du kan høre eller se, hvem der søger adgang til en bygning. På denne måde kan du føle dig tryg, idet du kan søge information om den besøgende, inden du lukker vedkommende ind.

Hvorfor en dørtelefon?

Det kan være, ejendommen er beliggende i et område med mange indbrud og ønsker at kunne afvise besøgende, der ikke har noget at gøre i opgangen. Det kan også være, I allerede har haft indbrud eller du bare ønsker at forebygge – det er altid bedre end at helbrede.

Hvor er dørtelefoner relevante?

Dørtelefoner kan være særligt relevante i boligkomplekser, i ejendomme eller lejligheder med ældre borgere, hvor man ønsker skærpet kontrol m.fl. Men vi ser en stigende interesse for dørtelefoner blandt alle, der gerne vil have bedre kontrol med flowet. Alle områder hvor mange færdes, kan have glæde af dørtelefoner, og den ekstra sikkerhed en dørtelefon yder.

To typer dørtelefon- og porttelefonanlæg

Det klassiske anlæg er et audio dørtelefon- og porttelefonanlæg

Audio versionen er den mest almindelige af dørtelefonerne. Har kan den besøgende ringe op til lejligheden og tale med beboer, men der er ikke visuel kontakt.

Video og audio dørtelefon- og porttelefonanlæg

Med video og audio dørtelefon- og porttelefonanlæg kan den besøgende ringe lejlighed op og søge visuel og audio kontakt.

Da teknologien har undergået en rivende udvikling de senere år, og det ikke længere er så omkostningstungt at installere dør- og porttelefonanlæg, er interessen for denne løsning i kraftig vækst. Med den øgede tryghed et sådant anlæg yder, er det efterhånden de færreste, der sparer videodelen væk.

Kontakt os

Ønsker du at øge din sikkerhed med en ny dørtelefon? Eller er jeres nuværende dørtelefon gået i stykker og kan den repareres? Så kontakt os og vi sender en installatør ud til et uforpligtende besøg hos jer. Vi kan både rådgive i forhold til nyt anlæg og eksisterende.

Ring på 70 22 11 80. Vi sidder klar ved telefonerne. Du kan også sende os en mail her.