GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Få gratis besøg af sikringstekniker

Hos JT Låse har vi mere end 30 års erfaring med sikkerhed. Vi sikrer dig og dine værdier, så du kan sove trygt om natten – og også rejse på ferie eller være på arbejde uden bekymringer om hjemmet.

Teknologien har i de senere år gennemgået en rivende udvikling, og der er mange muligheder, når det gælder at sikre dine værdier og dine kære.

Hellere forebygge end helbrede

Størsteparten af alle danskere ringer først til låsesmeden, når der har været indbrud, men det er bedre at forebygge end at helbrede. Udover at du, ved indbrud, risikerer at miste uerstattelige værdier, er der også store gener forbundet med et indbrud. Udover alt det praktiske i forbindelse med anmeldelse af indbrud til politi og forsikring, samt den efterfølgende oprydning i hjemmet, kan der også være psykiske eftervirkninger som følge af de ubudne gæster.

Er dine låse sikre nok?

Sikkerheden i mange hjem er alt for ringe, og der er mange indbrudstyve derude. Størsteparten af alle danskere vælger at ignorere indbrudsstatistikker og stoler blindt på deres traditionelle låsesystemer som f.eks. kædelåse og vindueshasper – og en del af dem ender med at fortryde det.

Få foretaget et sikkerhedstjek af din bolig – hellere i dag end i morgen.

Er du i tvivl om, om dine nuværende låse lever op til dine forventninger om sikkerhed, kommer vi gerne – helt gratis og uforpligtende – ud og gennemgår din bolig fra kælder til kvist.

Vi tjekker alle mulige indbrudsveje – også dem du ikke selv har tænkt over.

Skal du sikre dit hjem?

Har du besluttet, at det er tid til at opgradere sikkerheden i din bolig, er planlægningsfasen vigtig. Da god planlægning ikke alene giver større sikkerhed, men også sikrer dig pæne og funktionelle installationer, der passer til boligen, er den tid du bruger her, godt givet ud på den lange bane.

Og vi rådgiver dig naturligvis ned i mindste detalje.

Med ordentlig sikring af dit hjem kan du sove trygt om natten.

Kontakt os

Kontakt os nu på 70 22 11 80 og bestil besøg af en sikringstekniker. Du kan også kontakte os her.