SMART ALARM - SMART PRIVATALARM TIL HJEMMET

JT Låse er forhandler og installatør af de meget anerkendte Ajax Alarmsystemer.

Smart alarm til alle formål. Ajax har udviklet deres “Jeweller” serie på en meget smart måde, som designmæssigt også passer i ethvert hjem. Basen for systemet er en såkaldt ‘Hub’, som bliver tilsluttet til nettet. Der er forskellige typer Hubs med forskellige egenskaber og muligheder. Vi kan vejlede i hvilke der passer til netop din situation, og bare rolig – hvis du har et stort hus kan du tilslutte en ‘Range extender’ som kan udvide signalet.

Til Hubben kan man tilslutte forskellige enheder. Disse enheder er trådløse, både i forhold til forbindelse (wifi) og strøm (batteriet holder i op til 7 år, og niveauet kan ses i appen). Systemet er derfor nemt at installere, uden at man skal trække en masse tråde.

Nogle af de enheder man kan tilslutte:

Indendørs bevægelsessensor

Her er der forskellige sensorer med forskellige egenskaber. Ønsker du fx at den kan genkende personer, eller kan ignorere luftflow fra din pejs? Eller ønsker du en mere specifik installation til dine gardiner?

Indendørs dør/vinduessensor

Her kan man vælge en sensor som kan detektere at glas går i stykker, eller at et vindue eller en dør åbnes. Der er også sensorer som kan mærke rysten, eller om døren/vinduet bliver tippet.

Udendørs vindue/dørsensor

Denne installeres i nærheden af en dør og/eller et vindue. Når der er bevægelse, sættes alarmen i gang. Den kan indstilles til at ignorere husdyr. Desuden kan man indstille hvor følsom den skal være, og hvor mange meter væk den skal måle. Batteriet holder i op til 4 år.

Udendørs bevægelsessensor

Her er der forskellige løsninger, men de har alle sammen kvaliteterne man nu er vandt til – godt batteriliv, og mange mulige indstillinger.

Sirener

Der er diverse sirener til indendørs og udendørs brug, som kan skræmme ubudne gæster.

Indendørs brandalarm

Man kan også købe en brandalarm som kan tilsluttes til systemet. Den kan både detektere røg og temperaturen, og en af modellerne kan også måle kulmonoxid. Der er selvfølgelig en indbygget alarm i detektoren.

Indendørs oversvømmelsesalarm

Kan ideelt bruges til f.eks. kælderen, som gør at du slipper for uønskede overraskelser pga. vandledninger der er sprunget, eller en vaskemaskine der er gået i stykker.

Styring af Ajax alarmsystem

Der er også et hav af muligheder ift. styring af systemer. Som nævnt er der en app hvor man kan styre næsten det hele – men man kan også installere fysiske styreenheder. Der er flere muligheder for styring som f.eks. keypad, nøglebrik/kort eller knapper.

Vi har stor viden indenfor alle typer smart alarm og vi er medlem af
Låsesmede Foreningen