GITTERSIKRING

Gittersikring

Ønsker du at minimere risikoen for indbrud på udsatte steder, er gittersikring ofte en velegnet metode til dette formål.

Der findes i dag et bredt sortiment på markedet inden for gittersikring, og gitre findes i mange afskygninger. Udvalget er stort, og du kan både købe små faste gitre, saksegitre og store, robuste rullegitre, hvilket fx er dem, der anvendes i moderne indkøbscentre.

Typer af gitre

Faste gitre

Denne form for gittersikring benyttes typisk af virksomheder, der ønsker at sikre deres værdier mod fremmed indtrængen, men i nogle tilfælde benyttes de også i private boliger.

Gittersikring i form af faste gitre bruges som regel hovedsagligt ved lokaliteter, hvor mennesker ikke befinder sig. Disse gitre anvendes typisk i kældre, baglokaler, lager- og opmagasineringsrum og lignende steder.

Da vi forhandler et stort udvalg af faste gitre, vil du som regel kunne erhverve præfabrikerede gitre, der er nemme at tilpasse, men i særlige tilfælde svejses de på mål fra fabrikanten.

Rullegitre

Rullegitre er i dag den hyppigst anvendte form for bevægelsesstyret mekanisk sikring.

Disse gitre anvendes i stigende grad som rumdelere på uddannelsessteder og i indkøbscentre, men rullegitre kan også anvendes til skalsikring af bygninger. Rullegitre kan fra fabrikanten leveres, så de opfylder stort set alle behov i forhold til design og funktionalitet.

Saksegitre

Saksegitre er typisk ekstra robuste. De udformes i eksklusive varianter og fremstilles ikke af standardmaterialer. Eftersom de fungerer som skydedøre, kan de trækkes fra side til side, og de er selvfølgelig nemme at håndtere. Saksegitre findes i mange forskellige farver og størrelser, hvilket gør anvendelsesmulighederne utallige og giver mulighed for anvendelse mange steder.

Vi rådgiver dig helt ned i detaljen

Er du i tvivl om, om gittersikring er den rette løsning til din virksomhed eller dit hjem, rådgiver vi dig ned i mindste detalje, så du er garanteret at få netop den gitterløsning, der lever bedst op til dit aktuelle behov.

Vi sørger for at spørge grundigt ind til dine ønsker og krav og præsenterer dig efterfølgende for de bedste løsninger, så du er ordentligt klædt på til at træffe det rette valg.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en gittersikring fra JT Låse og Sikring, så kontakt os på 70 22 11 80. Vores kompetente gitterkonsulenter sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig. Du kan også sende os en mail her.