LÅSESYSTEMER MED BRIKLÅSE

JT Låse leverer og monterer låsesystemer med briklåse til virksomheder. I en virksomhed er der ofte behov for at kunne definere forskellige adgange for forskellige medarbejdere. Det kan bl.a. opnås med et traditionelt system med mekanisk kodede nøgler på mange adgangsniveauer.

Nemt overblik over tilgængelighed

JT Låse tilbyder flere muligheder for elektroniske låsesystemer, der samtidig giver overblik over hvilke personer, der befinder sig i de forskellige områder af virksomheden. Det er let at styre, hvem der har adgang til lokalerne, og det er let efterfølgende at konstatere, hvem der har haft adgang. Sikkerhedsniveauet i virksomheden kan på den måde være helt i top – f.eks. når det drejer sig om adgang til data og værdier. I lokaler, hvor den højeste sikkerhed ikke er nødvendig, kan en mindre avanceret løsning vælges. Et låsesystem er derfor en økonomisk god løsning – f.eks. Ruko Triton.

Mange muligheder for oplukning

Vælger du en elektronisk dørlås med adgangskontrol, har du flere muligheder. Du kan vælge at døren åbnes med et kort i en kortlæser, vi kan montere en briklås, som åbnes med en brik, eller adgangen kan styres af et kodetastatur. En mulighed er også, at låsen åbnes via bluetooth med din mobil eller smartphone.

Briklåsen er en populær løsning, da den let kombineres med andre niveauer af sikkerhed. Brikken kan opbevares lige ved hånden sammen med evt. andre nøgler.

Både briklås, kortlæser, kodetastatur og adgang via bluetooth gør administration af adgang meget enkel, og sikkerheden er helt i top. Den medfølgende software giver dig overblik og tryghed. Din bygning er sikret på allerhøjeste niveau af SKAFOR skalaen.

I kombination med den låsesikring som du har valgt, kan vi montere et elektronisk alarmsystem, som kan give dig endnu større sikkerhed og tryghed. Alarmsystemer leveres med mange faciliteter i forhold til forskellige brugere.

Kontakt os

Kontakt JT Låse for vejledning om et låsesystem som passer til dine behov, som efterlever forsikringsselskabernes krav og samtidig giver dig den største tryghed i hverdagen.

Vi er medlem af Låsesmedeforeningen