Låsesmed Rødovre

JT Låse og Sikring er centralt beliggende på Frederiksberg, men vi kører hurtigt ud til dig i Rødovre hvis du har brug for en låsesmed.

Vores låsesmede har flere års erfaring

Vi har flere års erfaring med forskellige typer låse- og sikringsarbejde. Vi kommer næsten aldrig ud til opgaver vi ikke har stødt på før, og vi kan derfor hjælpe dig med det samme i de fleste tilfælde.

Flere former for låsearbejde udføres professionelt

Vores låsesmede udfører flere forskellige former for låsearbejde. Vi har stor erfaring med både mekaniske og elektroniske låsesystemer.

Hvis du har lukket dig ude eller har brug for at få omstillet en lås, kommer vi hurtigt ud til dig uanset hvor du befinder dig i Rødovre.

Har du planer om at få udskiftet din boligs låse, eller ønsker du at få installeret en alarm, kan vi hjælpe med det.

Vi giver dig grundig rådgivning

God rådgivning er vigtig for at få gode løsninger. Vi spørger derfor altid ind til dine behov, så du ender med en løsning du bliver glad for flere år frem.

Vi introducerer dig altid for de forskellige løsninger og produkter der er, så du kan vælge det rigtige.

Altid billig låsesmed

Vi har optimeret vores arbejdsgange, og vi har typisk reservedelene med i bilen. Derfor har vi konkurrencedygtige priser uden vi skal gå på kompromis med kvaliteten.

Bredt udvalg af dørskilte

Hvis du står og skal flytte til Rødovre og mangler et nyt dørskilt kan vi hjælpe med det. Vi har et bredt udvalg af flotte dørskilte i forskellige priser og stile. Vi hjælper med rådgivning i forhold til størrelse og type og vi kan levere hurtigt.

Vi hjælper telefonisk hele døgnet

Vi har døgnbemanding på telefonen. Du kan derfor kontakte os uanset hvornår på døgnet, og vi kommer hurtigt ud til dig i Rødovre.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig på 70 22 11 80, eller du kan sende en mail til os her.

Medlem af Låsesmede Foreningen