Lokal låsesmed på Frederiksberg

JT Låse er centralt beliggende på Frederiksberg, og vi kører hurtigt ud til dig, hvis du har akut brug for en professionel og kompetent låsesmed.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med alle typer låsearbejde, og med forretning på Frederiksberg har vi et indgående lokalkendskab til de fleste typer boliger i kommunen. Da vi sjældent kommer ud til opgaver, vi ikke er stødt på mange gange tidligere, kan vi som regel hjælpe dig med det samme.

Alle typer låsearbejde

Vores låsesmede udfører alle former for låse- og sikringsarbejde, og vi har stor erfaring med både mekanisk og elektronisk sikring.

Hvis du har smækket dig ude eller har brug for hurtig udskiftning af cylinder, kommer vi naturligvis hurtigt ud, uanset hvor på Frederiksberg du befinder dig, men vi kommer også, når det passer dig bedst, hvis det er andre typer låsearbejde, du har brug for at få udført.

Så hvis du har planer om udskiftning af alle boligens låse, du vil have installeret alarm, adgangskontrol eller andet, kommer vi ud, når det er mest belejligt for dig.

Vi rådgiver dig grundigt

God rådgivning er fundamentet for gode sikringsløsninger. Derfor gør vi altid meget ud af at spørge ind til dine behov, så vi er helt sikre på, at du ender op med en løsning, du kan have glæde af i mange år.

Og vi sørger naturligvis for, at du bliver gjort bekendt med de mange forskellige muligheder, så du er godt klædt på til at træffe de rette valg.

Rimelige priser

Da vi har optimeret vores arbejdsgange og typisk har reservedele med i bilen, når vi ankommer hos dig, kan vi holde vores priser nede, uden dermed at gå på kompromis med den høje kvalitet af vores låseservice.

Derfor er vores priser altid konkurrencedygtige og rimelige.

Stort udvalg i dørskilte

Står du og skal flytte til eller fra Frederiksberg, og mangler du et flot dørskilt, kan vi også hjælpe. Vi har et stort udvalg af flotte dørskilte, der er noget for enhver smag og i flere forskellige prisklasser. Vi hjælper gerne med rådgivning i forhold til materiale og valg af skrifttype, og vi leverer hurtigt efter bestilling.

Døgnåben låsesmed

Vi har døgnbemanding på telefonen. Derfor kan du altid ringe til os, og du kan forvente, at vi rykker hurtigt ud på hele Frederiksberg.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonerne på 70 22 11 80 til at hjælpe dig, så ring til os nu eller send en mail her.