Professionel låsesmed i Valby

JT Låse og Sikring er centralt beliggende på Frederiksberg, men vi kører ud til hele Valby. Vi kan garantere at vi kommer hurtigt ud til dig, hvis du har brug for en låsesmed.

Flere års erfaring

Vi har flere års erfaring med forskellige former for låsearbejde. På grund af denne erfaring, ved vi godt hvad det kræver for at løse en opgave. I de fleste situationer kan vi også løse opgaven med det samme og vi kommer næsten aldrig ud til opgaver, vi ikke er stødt på før.

Flere forskellige typer låsearbejde

Vores låsesmede udfører alle former for låsearbejde, og de har flere års erfaring med både mekaniske og elektroniske låsesystemer.

Lige meget hvor du befinder dig i Valby kommer vi hurtigt ud til dig. Derfor skal du ikke vente i lang tid hvis du har smækket dig ude eller hvis du har brug for hjælp til at få omstillet en lås. Vi kommer ud til dig når det passer dig bedst.

Har du planer om at boligens låse skal udskiftes, eller vil du have installeret en alarm eller adgangskontrol, hjælper vi med det.

Altid grundig rådgivning

God rådgivning er vigtig for at opnå gode løsninger. Vi gør derfor meget ud af at rådgive dig og spørger ind til dine ønsker, så vi kan sikre os at du får netop den løsning du har behov for. På den måde opnår vi resultater som du kan være glad for flere år frem.

Vi sørger for at informere dig om de forskellige løsninger og produkter, så du kan træffe det rette valg.

Billig låsesmed

Vi har optimeret vores arbejdsgange, så vi næsten altid har alle reservedele med i bilen. Derfor kan vi sikre konkurrencedygtige priser, uden vi skal gå på kompromis med det gode arbejde.

Få derfor altid rimelige priser hos os.

Bredt udvalg af flotte dørskilte

Hvis du står og skal flytte til Valby og mangler et nyt dørskilt kan vi klare det for dig. Vi har et bredt udvalg dørskilte, der findes i forskellige priser og stile. Vi hjælper med rådgivning i forhold til størrelse og typer og vi leverer hurtigt.

Vi er klar på telefonen hele døgnet

Vi har døgnbemanding på telefonen. Du kan altid ringe til os og vi rykker hurtig ud i Valby uanset hvornår du har brug for det.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig på telefonerne på 70 22 11 80  eller du kan sende en mail til os her.