Lokal låsesmed Frederiksberg

JT Låse er en centralt beliggende låsesmed Frederiksberg. Vi kører hurtigt ud til dig, hvis du har akut brug for en professionel og kompetent låsesmed.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med alle typer låsearbejde. Og med forretning på Frederiksberg har vi et indgående lokalkendskab til de fleste typer boliger i kommunen. Da vi sjældent kommer ud til opgaver, vi ikke er stødt på mange gange tidligere, kan vi som regel hjælpe dig med det samme.

Alle typer låsearbejde

Vores låsesmed Frederiksberg udfører alle former for låse- og sikringsarbejde. Samtidig har vi stor erfaring med både mekanisk og elektronisk sikring.

Og vi har de nødvendige forudsætninger for at kunne tilbyde individuelle og fleksible sikringsløsninger, der lever op til såvel ønsker som budget hos vores kunder.

Hvis du har smækket dig ude eller har brug for hurtig udskiftning af cylinder, kommer vi naturligvis hurtigt ud, uanset hvor på Frederiksberg du befinder dig. Men vi kommer også, når det passer dig bedst, når det handler om andre typer låsearbejde.

Så hvis du har planer om udskiftning af alle boligens låse, du vil have installeret alarm, adgangskontrol eller andet, kommer vi ud, når det er mest belejligt for dig.

Vores låsesmed Frederiksberg rådgiver dig grundigt

God rådgivning er fundamentet for gode sikringsløsninger. Derfor gør vi altid meget ud af at spørge ind til dine behov. Vi lover dig, at du ender op med en løsning, du kan have glæde af i mange år.

Vores låsesmed på Frederiksberg sørger naturligvis for, at du bliver gjort bekendt med de mange forskellige muligheder. Det er vigtigt for os, at du er godt klædt på til at træffe de rette valg.

Rimelige priser

Vi har optimeret vores arbejdsgange og typisk har reservedele med i bilen, når vi ankommer hos dig. Derfor kan vi holde vores priser nede, uden dermed at gå på kompromis med den høje kvalitet af vores låseservice.

Og vores priser er altid konkurrencedygtige og rimelige.

Vi lever af tilfredse kunder

Vores fornemste opgave er at levere kvalitetsarbejde til rimelige priser. Denne kombination er den direkte årsag til vores forretnings succes. Uanset omfanget af den opgave, du skal have løst, går vi professionelt til værks. Og vi har mange faste kunder, der kommer igen og igen.

Låsesmed Frederiksberg med stort udvalg i dørskilte

Står du og skal flytte til eller fra Frederiksberg, og mangler du et flot dørskilt, kan vi også hjælpe. Vi har et stort udvalg af flotte dørskilte, i alle afskygninger, og der er noget for enhver smag og i flere forskellige prisklasser. Vi hjælper gerne med rådgivning i forhold til materiale og valg af skrifttype, og vi leverer hurtigt efter bestilling.

Døgnåben låsesmed Frederiksberg

Står du med et akut problem, har vi døgnbemanding på telefonen. Derfor kan du altid ringe til os. Og du kan forvente, at vi rykker hurtigt ud på hele Frederiksberg.

Vi er naturligvis medlem af Låsesmede Foreningen

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonerne på 70 22 11 80 til at hjælpe dig, så ring til os nu eller send en mail her.