Lokal låsesmed Frederiksberg

JT Låse er en centralt beliggende låsesmed Frederiksberg.
Vi kører hurtigt ud til dig, hvis du har akut brug for en professionel og kompetent låsesmed.

Låsesmed Frederiksberg med mange års erfaring

Vores låsesmed på Frederiksberg har mange års erfaring med alle typer låsearbejde. Og med forretning på Frederiksberg har vi et indgående lokalkendskab til de fleste typer boliger i kommunen. Da vi sjældent kommer ud til opgaver, vi ikke er stødt på mange gange tidligere, kan vi som regel hjælpe dig med det samme.

Alle typer låsearbejde

Vores låsesmed Frederiksberg udfører alle former for låse- og sikringsarbejde. Samtidig har vi stor erfaring med både mekanisk og elektronisk sikring.

Og vi har de nødvendige forudsætninger for at kunne tilbyde individuelle og fleksible sikringsløsninger, der lever op til såvel ønsker som budget hos vores kunder.

Hvis du har smækket dig ude eller har brug for hurtig udskiftning af cylinder, kommer vi naturligvis hurtigt ud, uanset hvor på Frederiksberg du befinder dig. Men vi kommer også, når det passer dig bedst, når det handler om andre typer låsearbejde.

Så hvis du har planer om udskiftning af alle boligens låse, du vil have installeret alarm, adgangskontrol eller andet, kommer vi ud, når det er mest belejligt for dig.

Vores låsesmed Frederiksberg rådgiver dig grundigt

God rådgivning er fundamentet for gode sikringsløsninger. Derfor gør vi altid meget ud af at spørge ind til dine behov. Vi lover dig, at du ender op med en løsning, du kan have glæde af i mange år.

Vores låsesmed på Frederiksberg sørger naturligvis for, at du bliver gjort bekendt med de mange forskellige muligheder. Det er vigtigt for os, at du er godt klædt på til at træffe de rette valg.

Rimelige priser

Vi har optimeret vores arbejdsgange og typisk har reservedele med i bilen, når vi ankommer hos dig. Derfor kan vi holde vores priser nede, uden dermed at gå på kompromis med den høje kvalitet af vores låseservice.

Og vores priser er altid konkurrencedygtige og rimelige.

Vi lever af tilfredse kunder

Vores fornemste opgave er at levere kvalitetsarbejde til rimelige priser. Denne kombination er den direkte årsag til vores forretnings succes. Uanset omfanget af den opgave, du skal have løst, går vi professionelt til værks. Og vi har mange faste kunder, der kommer igen og igen.

Låsesmed Frederiksberg med stort udvalg i dørskilte

Står du og skal flytte til eller fra Frederiksberg, og mangler du et flot dørskilt, kan vi også hjælpe. Vi har et stort udvalg af flotte dørskilte, i alle afskygninger, og der er noget for enhver smag og i flere forskellige prisklasser. Vi hjælper gerne med rådgivning i forhold til materiale og valg af skrifttype, og vi leverer hurtigt efter bestilling.

Døgnåben låsesmed Frederiksberg

Står du med et akut problem, har vi døgnbemanding på telefonen. Derfor kan du altid ringe til os. Og du kan forvente, at vi rykker hurtigt ud på hele Frederiksberg.

Vi er naturligvis medlem af Låsesmede Foreningen

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonerne på 70 22 11 80 til at hjælpe dig, så ring til os nu eller send en mail her.

Har du haft indbrud?

Har du haft indbrud, kan vores låsesmed på Frederiksberg køre hurtigt ud til dig og udskifte låsene.

Indbrud er for de fleste mennesker en traumatiserende oplevelse, og det er vigtigt at skabe tryghed hurtigt. Vi rådgiver dig indenfor de mange muligheder for fremtidig sikring og finder den løsning, der er mest velegnet til dit behov.

Vi kan også hjælpe, når det handler om at få monteret tyverialarm, hvis du ønsker det.

Vi forhandler markedets bedste alarmer, der kan indstilles til at alarmere, både når du er ude af huset og hjemme. Og vores alarmer kan erhverves, uden du behøver binde dig til et løbende abonnement, så når den er betalt, er den din.

Hvis du alligevel ønsker ekstern service, kan dette selvfølgelig tilkøbes.

Vil du forebygge indbrud

Vil du forebygge indbrud handler det først og fremmest om at besigtige din bolig med kritiske øjne. På denne måde kan du finde frem til hvor du kan øge sikkerheden og besværliggøre indtrængen for tyven.

Prøv at tænke som en tyv og indkreds boligens svage sikringspunkter.
Spørg dig selv hvor du ville vælge at forsøge at bryde ind?

Mange indbrud sker i dagtimerne, mens husets beboere er på arbejde og i skole.

Tænk derfor over hvordan din bolig efterlades, når beboerne forlader den om morgenen.
Sørg for at lukke alle vinduer og eventuelle ekstradøre. Sørg desuden for at eventuelle skure og udhuse, der kan indeholde remedier, som kan bruges til indbrud, er låste. Og sidst, men ikke mindst, sørg for der ikke er frit udsyn til kostbare effekter i hjemmet.

Heldigvis kan du med ganske få midler øge dit sikkerhedsniveau, så boligen kan modstå tyven i de 3 minutter, der typisk skal til for at tyven opgiver sit forehavende.

Du kan her læse mere om, hvordan du kan undgå indbrud.

Du er desuden velkommen til at kontakte vores låsesmed i Frederiksberg, der gerne kommer ud og foretager et sikkerhedstjek af din bolig.