Professionel låsesmed i København

JT Låse har forretning på Frederiksberg, men vi servicerer kunder over hele København. Så har du brug for en professionel låsesmed, har vi biler kørende over hele København og kan hurtigt være hos dig.

Låsesmede med mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med alle typer låse- og sikringsarbejde. Qua vores mange års virke i København og omegn er der ikke den opgave, vi ikke har løst mange gange før, så når vi ankommer hos dig, ved vi som regel allerede, hvad det kræver at løse problemet. Og i langt de fleste situationer kan vi løse opgaven omgående, så der ikke spildes tid på ekstra kørsel efter reservedele.

Vi udfører alle låseopgaver professionelt

Vores låsesmede kan udføre alle former for låseopgaver. De har stor viden om både mekaniske og elektroniske låsesystemer og uanset hvor i København, du befinder dig, kan vi være hos dig hurtigt – fx hvis du har smækket dig ude, eller du akut har brug for at få omstillet en lås. Og vi kan altid komme ud til dig, når det passer bedst.

Alle opgaver prioriteres lige højt, og hvis du står for at skulle erhverve en lidt mere avanceret form for sikring, er vi specialister i dette.

Vi rådgiver dig grundigt i alle facetter

Grundig rådgivning er basis for veludført låsearbejde. Derfor gør vi en dyd ud af at spørge grundigt ind til dine ønsker og krav, til vi er helt sikre på at den løsning, vi når frem til er en, der er både langtidsholdbar og også lever helt op til dine forventninger.

I løbet af den indledende dialog sørger vi for, du får kendskab til alle de forskellige produkter og muligheder, så du har et ordentligt grundlag til at vælge den rette løsning.

Billig låsesmed i København – det findes!

Hos JT Låse er vores arbejdsgange fuldt optimeret, og vi har som regel reservedele med i varebilen, så vi kan udføre arbejdet på stedet. Derfor er vores priser konkurrencedygtige, uden vi af den grund behøver gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Så hos os får du fuld valuta for dine penge.

Vi sælger flotte dørskilte

Står du og skal flytte til København, kan vi sælge dig et flot dørskilt til din nye dør. I forretningen har vi et stort udvalg af flotte dørskilte i forskellige modeller og udformninger. Dørskiltene findes i mange forskellige prisgrupper, så der er noget for enhver smag og pengepung. Vi kan naturligvis hjælpe med rådgivning, hvis du har brug for det, og vi leverer hurtigt, så dit navn kan komme på døren.

Vi kan kontaktes telefonisk hele døgnet

Vi har døgnvagt på telefonerne, så du kan altid kontakte os, og vi rykker hurtigt ud over hele København, hvis du har brug for det.

Kontakt os

Ring til os nu på 70 22 11 80 eller send os en mail her.