TILBUD OM NYE LÅSE TIL DIN BOLIG

Med vores tilbud om nye låse til din bolig hjælper vi dig med at finde den bedste måde at sikre din bolig på. Det er vigtigt, at gøre det yderst vanskeligt eller helt umuligt at lave indbrud i din ejendom. Jo mere besværligt du gør det for tyven, jo større er chancen for, at netop dit hus ikke bliver mål for indbrud.

Vores låsetilbud indeholder en lang række valgmuligheder, som tilgodeser flere forskellige niveauer af sikring. Sikringsniveauet betegnes med en farve i godkendelsessystemet SKAFOR, som er forsikringsselskabernes klassificering af indbrudssikring.

Når du skal have nye nøgler, kan du vælge i hvor høj grad, nøglen skal kunne kopieres af dig eller andre. Det højeste sikkerhedsniveau kræver naturligvis, at kun du selv kan bestille en ekstra kopi af din nøgle – SKAFOR klassificeringen er RØD. Desuden bestemmer cylinderens bore- og dirkesikring samt antal af spærrestifter de øvrige sikringsklasser.

I vores tilbud på låse indgår forskellige typer af låsecylindere. Nøglen, som tilhører cylinderen fortæller om niveauet af sikring. Er nøglehovedet rundt, er nøglen forældet og ikke godkendt til f.eks. en hoveddør. Det er dog muligt i ét låsesystem at have forskellige sikkerhedsniveauer til samme bygning. Låsetilbud gælder også valg af overflademateriale:Rustfrit look, messing eller krom.

Vores låsetilbud opfylder behov til døre med både lille og stor tykkelse. En kasselås sættes uden på en tynd dør, mens en tyk dør kan rumme en indstukken lås. Du kan vælge mellem en smæklås eller en tvangslukket lås, som du betjener med nøgle. Tjek selv låsens kvalitet i din dør. Selv om døren er ny, opfylder låsen ikke nødvendigvis de gældende sikkerhedskrav.

JT låse leverer og monterer alle former for mekanisk sikring af din bolig. Vi leverer og monterer også patenterede elektroniske låsesystemer til både private ejendomme og erhvervsbygninger.