DØRAUTOMATIK/DØRLUKKERE

Når døren skal gøre arbejdet

Hvis du har brug for automatisk åbning af dine døre, f.eks. på steder hvor mange dagligt færdes eller lignende, kan dørautomatik/dørlukkere være en god løsning til dig.

Denne type løsning er smidig og holdbar. Og den sikrer, at de ønskede døre åbner og lukker sig automatisk.

Større tilgængelighed med dørautomatik/dørlukkere

Dørautomatik/dørlukkere er velegnet til mange forskellige formål.

Med dørautomatik kan du fx handicaptilpasse både private boliger og offentlige miljøer.  Dørene gøres lette at betjene f.eks. ved hjælp af tryk, sensor eller lignende teknik.

På denne måde sikrer du nem adgang for bevægelseshæmmede personer. Samtidig skaber du et lettilgængeligt og imødekommende miljø for øvrige besøgende.

Tilpassede løsninger

Selvom det kan være nærliggende at tro, at dørautomatik er en forholdsvis simpel indretning, er det ikke tilfældet. Det kræver grundighed og professionalisme at installere effektive løsninger, der fungerer efter hensigten.

Det er ikke alene vigtigt, at døre åbner på de rette tidspunkter. Det er også en forudsætning, at de ikke lukker, før alle er kommet sikkert igennem.

Døroplukkere kan tilpasses de specifikke behov, der måtte være til dem, så de kan skræddersyes til konkrete formål.

Produkter fra førende leverandører

Vi køber vores produkter fra førende leverandører på markedet. Derfor kan du være helt sikker på, at vores produkter lever op til gældende regler og kravsspecifikationer.

Al vores dørautomatik lever op til den af EU fastsatte EN16005 standard. Det er din garanti for gennemtestede produkter, der overholder såvel myndigheders som forsikringsmæssige krav.

Den nye standard er gældende for alle CEN-lande herunder Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Mange års erfaring

Hos JT Låse & Sikring har vi mange års erfaring med dørautomatik og dørlukkere. Derfor kan vi rådgive dig grundigt. Vi kan tillige skræddersy en løsning, der lever op til dine forventninger, indenfor det budget du har til rådighed.

Er dine eksisterende løsninger utidssvarende, kan det være, de kan opgraderes. Hvis ikke kan vi sammensætte et tilbud, der lever op til dine ønsker, både hvad angår design og funktionalitet.

Lige gyldigt om du har brug for en enkel dørlukker, lettere opgradering eller avanceret dørautomatik, er du sikret professionel og dedikeret service hos os.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 70 22 11 80 eller send en mail her. Så hjælper vi dig med at finde en løsning, der lever op til dit behov.

Vi er medlem af Låsesmede Foreningen